Ahoj,
potřebovala bych poradit. Ve Phoca Gallery jsem nastavila propojení s Facebookem. Momentálně tam mám nastavené 2 účty - jeden osobní a druhý pro fan page. Když exportuji fotky na osobní účet na FCB, export bez problémů proběhne. Jakmile se však snažím exportovat fotografie z Phoca Gallery na fan page, tak k exportu nedojde a vyhodí mi to chybu: Chyba API Facebooku: (#200) Requires extended permission: manage_pages and publish_pages (0). Nějaké nápady, co s tím?
Používám Joomlu 3.4.6 a Phoca Gallery 4.2.2
Předem díky za odpověď!
Chyba při exportu fotek na Fan page Facebook
-
Pavlajda
- Phoca Newbie

- Jan
- Phoca Hero

Re: Chyba při exportu fotek na Fan page Facebook
Ahoj,
hmm, nejsem si jistej, ale možná zrovna u těchto práv bude potřebovat aplikaci přezkoumat u FB (tedy vložit tyto práva a pak provést review)
Zkus otevřít tento soubor:
řádek cca 115 a změň ho z:
na:
a dej vědět, jak se chová?
hmm, nejsem si jistej, ale možná zrovna u těchto práv bude potřebovat aplikaci přezkoumat u FB (tedy vložit tyto práva a pak provést review)
Zkus otevřít tento soubor:
řádek cca 115 a změň ho z:
Code: Select all
$loginUrl = $facebook->getLoginUrl(array('req_perms' => 'user_photos,manage_pages,publish_actions', 'scope' => 'user_photos,manage_pages,publish_actions', 'cancel_url' => $uri->toString(), 'next' => $uri->toString()));Code: Select all
$loginUrl = $facebook->getLoginUrl(array('req_perms' => 'user_photos,manage_pages,publish_pages,publish_actions', 'scope' => 'user_photos,manage_pages,publish_pages,publish_actions', 'cancel_url' => $uri->toString(), 'next' => $uri->toString()));If you find Phoca extensions useful, please support the project
-
Pavlajda
- Phoca Newbie

Ahoj, díky za odpověď. V úpravě kódu to není. Již jsem přišla na to, kde byl problém. V aplikaci jsem neměla nastavená rozšířená práva: manage_pages a public_pages přímo pro API 2.5. Po přidělení již vše funguje. Ještě se chci zeptat, zda je možné vytvářet nové album na fan page přímo z administrace Phoca Gallery? Nebo je již musím mít vytvořené na fan page a pouze do nich exportovat fotky, což mi přijde trošku nesmyslné, když mám fotky v rámci Phoca Gallery tříděné do kategorií a chtěla bych, aby název alba na Fan page byl identický s názvem kategorie ve Phoca Gallery.
- Jan
- Phoca Hero

Ahoj, to bohužel nejde, protože už před exportem na FB se musí vybrat kategorie, zkusím se na to podívat u nějaké další verze ale tuším, že vytvořit vzdáleně album asi nebude tak jednoduchý a pokud by šlo, musel by se tam udělat nějaký další komunikační mechanismus - exportuj fotky a vytvoř album, a pokud už album existuje, netvoř nový, atd. a nevím, jestli na tohle bude mít Facebook nějaký nástroje 
If you find Phoca extensions useful, please support the project