Kategorie

Phoca Gallery - image gallery extension
Alyothe
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Kategorie

Post by Alyothe »

Ahoj,

omlouvám se za češtinu, ale asi bych to správně nedokázal formulovat.

Nainstaloval jsem si Phoca Gallery. Mám vytvořeny kategorie. Potřeboval bych nastavit to, aby na stránce s galerií se mi zobrazili kategorie, které chci. Nyní se mi tam zobrazují kategorie, které jsou naplněné obrázkama. Vzhledem k tomu, že tam bude hodně podkategorií, tak bych to bylo hodně nepřehledné.

Př:
Na stránce galerie
- Školy
- Soustředění
- Víkendy
- atd.

Po rozklepnutí Školy se zobrazí další podkategorie
- 4 ZŠ
- 11 ZŠ
- atd-

Dál bych potřeboval, aby u kategorii byl vidět popis a ne ořezaná část.

Děkuji moc za pomoc

R.
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Kategorie

Post by Jan »

Ahoj, nevím přesně, co znamená "ořezaná část".

Standardně se na stránce "categories view" zobrazují kategorie a subkategorie - pro skrytí a zobrazení např. subkategorií je potřeba asi vytvořit nějaký vlastní javascript.

Tedy standardně nechat zobrazit všechny kategorie a jejich podkategorie a v php např. dát javascript odkaz na otevření - zavření seznamu podkategorií - např. přes jquery.

Problém asi bude v tom, že by to chtělo na otevření nějakou šipku nebo podobně, protože ta událost otevření nemůže být na jménu hlavní kategorie, protože pak by nebylo možný hlavní kategorii navšívit:

- standardně, když se klikne na hlavní kategorie, tak se zobrazí její fotky
- pokud by tam byla událost na rozbalení subkategorií, pak už by se její fotky zobrazit nedaly, takže bych to řešil např. nějakou šipkou a jquery - rozevření x zavření podkategoríí.

Standardně tohle není, takže se to musí editovat přímo v kódu.
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Post Reply